Rakenna laadukas joulupöytä parhailla raaka-aineilla – Herra Snellmanin joulutuotteilla onnistut aina
Näin joulun alla on syytä tarkastella mitä on tarkoitus omalle juhlaväelleen tarjoilla ja mistä ne tarjoiltavat tulee. Perinteisesti Suomessa on tavattu aloittaa kinkusta!
Meiltä löytyy joulukinkku jokaiseen tarpeeseen: perinteisiä harmaasuolattuja juhlakinkkuja kolmessa koossa, ilman luuta ja potkalla, tuoresuolattuna ja pakastettuna. Lisäksi löytyy laaja valikoima kypsiä kinkkuja.
Valmiiksi viipaloidut Superior-joulukinkku, viipaloitu joulukinkku ja joulukalkkuna sopivat niin joulupöytään kuin pikkujoulukauteen ja joulun odotukseen. Nämä ovat oikeastaan idealituotteita malttamattomille joulun herkkusuille, niitä voi pitää jääkaapista pikkujoulusta loppiaiseen saakka.
Mureaksi paistettu joulukinkku puolestaan on helppo, valmiiksi kypsennetty vaihtoehto kinkulle. Se on kokonainen, ja voit viimeistellä sen itse herkullisella sinappihunnulla.
Ihan kaikki kinkkuihin ja joulukinkun instituutioon liittyvät tiedot, taidot ja tekniikat on koottu tänne. Voit myös tilata vinkit kätevästi e-kirjana tämän linkin takaa.
Meetvurstit, pasteijat ja hyytelöt
Herra Snellmanin jouluherkkuihin kuuluu tietysti myös jo legendararinen Juhla Braunschweig, perinteinen lihahyytelö ja erinäiset maksapasteijat.
Juhla Braunschweig on meetvurstimestareiden taidonnäyte, jota valmistetaan vain jouluksi. Se onkin saavuttanut henkilökuntamme keskuudessa melkein kulttisuosion.
Maksapasteijoista löytyy kolme makua: perinteinen, maalais- ja ruohosipuli. Ne kaikki sopivat joulupöytää sellaisenaan, karpaloilla koristeltuna tai maksapasteijanappisina. Muistathan että Snellmanin maksapasteijat tehdään tätä nykyä kokonaan ilman maitoa.
Näistä Snellmanin kotimaisista perinneherkuista kasaat myös näppärästi mukavat jouluviemiset. Kokoa lempiherkkusi koriin, kääri sellofaaniin ja ilahduta ystävää laadukkailla kotimaisilla elintarvikkeilla.
Punajuurta, maatiaispossua ja makkaraa juhlapöytään
Tämän joulun reseptivinkissämme maatiaispossu ja lempeän tulinen chorizo saavat makuparikseen kotimaisen punajuuren.
Kokeile lämmintä punajuuri-chorizosalaattia joulun alkupalaksi, tai vaikka juhlapäivän lounaaksi.
Punajuurien makeus, chorizon mausteisuus, pähkinöiden rapeus ja rucolan hento kirpeys sopivat täydellisesti yhteen.
Joulupöytään, pikkujouluun tai uuteen vuoteen sopii mainiosti myös kokonaisena paistettu maatiaispossun sisäfilee suussa sulavan ja upean värisen punajuuririsoton kera.