Siirry sisältöön
Maatiaispossun juhlakinkku potkalla pakaste n. 7 kg
Maatiaispossun juhlakinkku potkalla pakaste n. 7 kg

Maatiaispossun juhlakinkku potkalla pakaste n. 7 kg

Maatiaispossun juhlakinkkuun valmistetaan kokonaisesta kinkusta perinteisesti harmaasuolaamalla, ja sen annetaan vetäytyä vuorokausi ennen pakkaamista. Näin kinkku ei kutistu liikaa uunissa, ja se säilyttää mehevyytensä. Liha on tietysti kotimaista GMO-vapaata maatiaispossua perhetiloilta. N. 7 kg juhlakinkku sisältää potkan, mikä antaa herkullista makua kypsennyksen aikana. Tästä kinkusta riittää herkkua isommallekin porukalle. Pakaste.

83%

7kg

Tuotetiedot

Ainekset
Suomalainen luullinen sianliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.

Tuotenumero
17048

EAN-koodi
2396250600007

Ravintosisältö

Energia kcal 139 kcal
Energia kJ 579 kJ
Rasva 8.3 g
- josta tyydyttynyttä 3 g
Hiilihydraatit 0 g
- josta sokereita 0 g
Proteiini 16 g
Suola 1.4 g

Valmistusohje

SULATUS: Ota pakastettu kinkku sulamaan jääkaappiin noin 1 päivää ennen paistamista. Ota sulanut kinkku huoneenlämpöön n. 4 tuntia ennen paistamista. Kinkun sisälämpötilan olisi hyvä olla n. +10 °C ennen paistamisen aloittamista. PAISTO: Lämmitä uuni 100 °C:een. Poista kinkku pakkauksestaan. Laita paistopussiin ja sen jälkeen uuniin kamara ylöspäin. Voit paistaa kinkun myös ilman paistopussia. Laita kinkku ritilälle ja aseta alle syvä uunipelti, jonka pohjalle on kaadettu vettä. Vesi estää rasvan palamisen kiinni peltiin. Paista kinkkua 1,5 - 2 tuntia/kg. Ota kinkku uunista, kun lämpömittari osoittaa 74 °C. Jos haluat ylikypsän kinkun, paista 83 °C:een.