Kunnon lihapullat
Kunnon lihapullien erinomainen maku syntyy Snellmanin jauhelihasta, aidoista mausteista ja itse tehdystä lihaliemestä – täysin ilman lisäaineita. Laadukkaat lihapullat sopivat kaikkiin käyttötilanteisiin, myös kylmänä naposteltavaksi. Korkea lihapitoisuus, laadukkaat raaka-aineet, eikä mitään ylimääräistä. Tehty Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.
Ominaisuudet
Lihapitoisuus
95 %
Paino
300 g
Ravintosisältö / 100 g
Energia: 1367 kJ/ 330 kcal
Rasva: 28 g
- josta tyydyttynyttä: 10 g
Hiilihydraatit: 5.30 g
- josta sokereita: 0.30 g
Ravintokuitu: 1.3 g
Proteiini: 15.00 g
Suola: 1.60 g
Laktoosi: 0.00g / 100g
Ainekset
Porsaanliha (alkuperä Suomi), lihaliemi (vesi, naudanluu, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), gluteeniton KAURAJAUHO, silava (alkuperä Suomi), suola, mausteet (sipuli, paprika, mustapippuri, valkosipuli, maustepippuri).
Valmistusehdotus
Uunissa: Kaada lihapullat uunivuokaan. Lämmitä 200 °C:ssa n. 10 min. Paistinpannulla: Kaada lihapullat pannulle ja kuumenna keskilämmöllä n. 5 – 7 min. Mikroaaltouunissa (650 W): Lämmitä lihapullia mikroaaltouunin kestävässä vuoassa n. 1 – 2 min.
Ominaisuudet
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Lisäaineeton
- Voimakassuolainen
laittoiko äitisi lihapulliin lisäaineita? Emme mekään.
Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.
Lisää arvio