Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Kunnon lihapullat ja pihvit
  • Kunnon lihapullat

Kunnon lihapullat

Rated 4.41 out of 5 based on 22 customer ratings
Riktiga köttbullar
Kunnon lihapullat 3
Kunnon lihapullien erinomainen maku syntyy Snellmanin jauhelihasta, aidoista mausteista ja itse tehdystä lihaliemestä – täysin ilman lisäaineita. Laadukkaat lihapullat sopivat kaikkiin käyttötilanteisiin, myös kylmänä naposteltavaksi. Korkea lihapitoisuus, laadukkaat raaka-aineet, eikä mitään ylimääräistä. Tehty Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.

Ominaisuudet

Lihapitoisuus

95 %

Paino

300 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 1367 kJ/ 330 kcal
Rasva: 28 g
- josta tyydyttynyttä: 10 g
Hiilihydraatit: 5.30 g
- josta sokereita: 0.30 g
Ravintokuitu: 1.3 g
Proteiini: 15.00 g
Suola: 1.60 g
Laktoosi: 0.00g / 100g

Ainekset

Porsaanliha (alkuperä Suomi), lihaliemi (vesi, naudanluu, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), gluteeniton KAURAJAUHO, silava (alkuperä Suomi), suola, mausteet (sipuli, paprika, mustapippuri, valkosipuli, maustepippuri).

Valmistusehdotus

Uunissa: Kaada lihapullat uunivuokaan. Lämmitä 200 °C:ssa n. 10 min. Paistinpannulla: Kaada lihapullat pannulle ja kuumenna keskilämmöllä n. 5 – 7 min. Mikroaaltouunissa (650 W): Lämmitä lihapullia mikroaaltouunin kestävässä vuoassa n. 1 – 2 min.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Lisäaineeton
  • Voimakassuolainen
Kunnon-Lihapulla-lisäaineeton

laittoiko äitisi lihapulliin lisäaineita? Emme mekään.

Kun lihapullien valmistuksessa käytetään runsaasti Snellmanin jauhelihaa, joukkoon lisätään itse tehtyä lihalientä ja lihapullat kypsennetään kullanruskeiksi, syntyy herkku, joka ei lisäaineita kaipaa. Snellmanin Kunnon lihapullat.

Auto Draft 16
Kunnon lihapullat

Lastenjuhlien värikkäät cocktailtikut

10

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Pluma av lantgris ca. 300 g 1

Maatiaispossun pluma n. 300 g

Paahdettu kanalastu 180 g

Paahdettu kanalastu 180 g

Maatiaispossun flank steak 2 kpl n. 300 g 1

Maatiaispossun flank steak 2 kpl n. 300 g

Maatiaispossun secreto n. 400 g 1

Maatiaispossun secreto n. 400 g

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset