Snellman
  • fi
    • sv
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
Snellman
  • Vastuu
  • Tuotteet
  • Reseptit
    • Kaikki reseptit
    • Grilliruoka
    • Arkiruoka
    • Ruokaideoita
    • Lihan käsittely
    • Joulukinkun paisto
    • Muut kinkkuvinkit
  • Blogi
  • Yhteystiedot
    • Kuluttajapalvelu
    • Tilaa uutiskirje
  • Yritys
    • Työpaikat
    • Kesätyö
    • Historia
  • fi
    • sv
  • Etusivu
  • Tuotteet
  • Tuore liha
  • Juhlakinkut
  • Maatiaispossun vähärasvainen juhlakinkku n. 3 kg

Maatiaispossun vähärasvainen juhlakinkku n. 3 kg

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Maatiaispossun juhlakinkku potkalla n. 7 kg 2
Maatiaispossun vähärasvainen juhlakinkku n. 3 kg 1

Snellmanin juhlakinkut tehdään perinteisellä menetelmällä, jossa kinkkujen annetaan levähtää harmaasuolauksen jälkeen vuorokausi ennen pakkaamista. Näin ylimääräinen suolaneste valuu kinkuista, eivätkä ne kutistu paiston yhteydessä liikaa.

Kinkkuun ei lisätä ylimääräisiä lihaspaloja, vaan se on leikattu yhdestä kinkusta. Maatiaispossusta tehty kinkku on paiston jälkeen kauniin ja raikkaan värinen.

Snellmanin Kunnon maatiaispossut ruokitaan ilman geenimuunneltua rehua ja ruokavalio on pääosin viljaa.

Kausituote. Myydään sekä tuoreena että pakasteena.

Lihapitoisuus

84 %

Paino

3000 g

Ravintosisältö / 100 g

Energia: 526kJ / 126kcal
Rasva: 6.40 g
- josta tyydyttynyttä: 2,4 g
Hiilihydraatit: 0.00 g
- josta sokereita: 0.00 g
Ravintokuitu: 0.00 g
Proteiini: 17.00 g
Suola: 1,30 g
Laktoosi: 0 g

Ainekset

Suomalainen porsaanliha (84%), vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E301), glukoosi.


Valmistusehdotus

Lue kaikki joulukinkusta meidän erikoissivuilta.

Ominaisuudet

  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
Juhlakinkut

”Me tehdään kinkut perinteisellä menetelmällä eli annetaan niiden levähtää harmaasuolauksen jälkeen vuorokausi ennen pakkaamista. Näin ylimääräinen suolaneste valuu kinkuista, eivätkä ne kutistu paiston yhteydessä liikaa.”

Kai, tuotekehittäjä

Reseptit

Vinkkejä lihan käsittelyyn

Lisää arvio Peruuta vastaus

Jaa

Kommentit

Muita tuotteitamme

Maatiaispossun juhlakinkku luuton n. 3 kg 3

Maatiaispossun juhlakinkku luuton n. 3 kg

Maatiaispossun juhlakinkku luuton n. 5 kg 3

Maatiaispossun juhlakinkku luuton n. 5 kg

Mureaksi paistettu joulukinkku n. 2,5kg

Mureaksi paistettu joulukinkku n. 2,5kg

Maatiaispossun juhlakinkku potkalla n. 7 kg 5

Maatiaispossun juhlakinkku potkalla n. 7 kg

Snellman

Snellman

Pietarsaarelainen perheyritys, 70 vuoden osaamisella liha- ja leikkeletuotteiden parissa.

KULUTTAJAPALVELU
  • 0290 067866
  • Arkisin ma-pe 9-12

Palautelomake

  • Tilaa uutiskirje
  • Yhteystiedot
  • Kuvapankki
  • Horeca
  • Oiva-raportti
  • Yksityisyys ja evästeet
  • Re­kis­te­rise­los­te
  • Evästeasetukset