Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Beställ en gratis recepttidning
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Bästa biffarna
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar, köttfärsspett och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Julens alla läckerheter
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
🌐 en
sv
Suomi
🌐 English
Artiklar
08.05.2014
Nytt certifieringsmärke på produkterna
08.05.2014
Morsdagslunch
28.04.2014
Varför inga tillsatsämnen?
28.04.2014
Hur kommer en ny produkt till?
28.04.2014
Vad är ett tillsatsämne?
10.04.2014
Hemligheten bakom korvtillverkning
28.03.2014
Pizzafredag med knackkorvspizza!
21.03.2014
Korv-äppelpanna
14.03.2014
Frestelse med aubergine och Riktig länkkorv
10.03.2014
Skär nöt innerfilén till biffar
10.03.2014
Styckning av nöt innerfiléns filéhuvud (hammare) till biffar
10.03.2014
Borttagning av hinnan från nöt innerfilén
1
…
18
19
20
21
22
…
26