Hoppa till innehållet
Favoriter
Inköpslista
Sök efter
Recept
Sök recept
Beställ en gratis recepttidning
Biffar
Pasta
Recept med malett kött
Snabblagad mat
Soppor
Tilltugg
Vardagsmat
Mattips
Tips för hantering av kött
Grillning
Julskinka
Matinspiration
Produkter
Sök produkter
Julens alla läckerheter
Bacon
Färskt kött
Flarn, kebab och strimlor
Korvar
Köttbullar och -biffar
Leverprodukter
Pålägg
Salamisnacks
Ansvar
Företag
Kontakt
Nyheter
Företag
Jobba på Snellman
Historia
Alla artiklar
sv
fi
sv
Suomi
Artiklar
11.01.2021
Färre tillsatsämnen tilltalar finländarna: ”Det underlättar verksamheten på Snellman när vi har starka principer att luta oss mot”
28.12.2020
Tidigt stöd hjälper anställda i med- och motgång: ”Man skall få känna att man gör ett meningsfullt arbete och att man är behövd”
16.11.2020
Stekning av julskinka
15.11.2020
Upptining av julskinka
08.11.2020
Ät skinka och gör gott!
07.11.2020
Kampen mot klimatförändringen pågår även under jorden: ”Smart vallodling ger bättre skördar och binder mer koldioxid”
13.10.2020
Familjen Snellman stärker sin position i Sverige
02.10.2020
Sandbäddarna vid Ahlviks gård i Ytteresse en av många innovationer med djurens välmående i fokus
16.09.2020
Att minska på plasten är inget egenvärde: ”Vi vill ge konsumenten möjlighet till en bättre och mer hållbar matvardag”
11.09.2020
”Om något finns i kylskåpet ska det användas – ta fram kreativiteten!” Vi frågade, ni svarade – 14 roliga, matnyttiga och hållbara tips för att motarbeta matsvinnet
27.08.2020
Herr Snellman lanserar Street Food kycklingflarn – görs helt utan nitrit
22.06.2020
Högteknologisk lösning hittades i hemknutarna – Solving och Snellman slöt avtal om förarlösa truckar
1
…
5
6
7
8
9
…
26