Hoppa till innehållet
Grekisk hot dog

Herr Snellmans samlade Hot dog-recept

En hot dog smakar alltid bra och är dessutom enkel att göra själv! Också hot dog-bröden bakas behändigt hemma, fastän det kan låta svårt.

Hot dogs består alltså av hot dog-bröd och någon delikat fyllning. Herr Snellman erbjuder Riktiga knackkorvar och All Natural-korvar som båda passar bra som hot dog-korv. För att underlätta ditt val bestämde vi oss för att samla ihop Herr Snellmans bästa hot dog-recept här nedan. Sedan är det bara att börja prova!

Herr Snellmans traditionella hot dogs

Herr Snellmans traditionella hot dogs fylls med Riktig knackkorv antingen med eller utan ost. Receptet innehåller också en utsökt blåmögelostsås!

Snellman All Natural -makumatka nyhtöhodarit

Pulled hot dog

Tinskun keittiössä bloggens hot dog-recept vann Snellmans ”All Natural smakresa”-tävling och det med all rätt! Hemgjorda hot dog-bröd är alltid en succé och dessutom passar ingredienserna i receptet perfekt till All Natural Salsiccia & Merguez och Chipotle & Chorizo.

Grekiska hot dogs

Grekiska hot dogs passar däremot utmärkt till en fräsch sommarmiddag och kan utan problem grillas istället för att förberedas i stekpanna eller ugn. Våra grekiska hot dogs fylls med tomat, fetaost och oliver. Du kan även lägga till tsatsiki.

vatsasekaisin kilinkolin all natural resepti

Hot dog med bratwurst

Detta recept från bloggen Vatsasekaisin kilinkolin har influenser från den tyska matkulturen eftersom bröden fylls med Bratwurst och rödkålsättiksgurka. Också Vivaciabatta! -bloggens recept på hotdogs med äpple, bacon och hasselnötsfyllning för tankarna till Tyskland.

Mexikanska hot dogs

Hot dogs i mexikansk stil blir snabbt klara och passar hela familjen. Tomatsalsa och majschips är två av ingredienserna. Ifall du letar efter en starkare hot dog lönar det sig att också prova på den här varianten från Malins Blogg. Korven som används i det receptet är Snellmans All Natural Chorizo.

Snellman All Natural -makumatka bahn mi

Ytterligare hittar du här ett exotiskt och asiatiskt hot dog-recept från Pata porisee-bloggen!

Tips! För ett större gäng lönar det sig att förbereda hot dogarna i ugn. På så sätt får alla matgäster njuta av sin mat varm. För uppvärmning av brödhalvor räcker 15 minuter i ugnen på 175 grader. Och du kan samtidigt passa på att värma upp korvarna!

Hot dogs äts bäst med händerna och utan att bry sig om röran som uppstår. Städa kan man göra efteråt. Smaklig måltid!