Baconlindade knackkorvar
5
20min total tid
Lätt
I ärlighetens namn är denna rätt nästan FÖR lätt att tillreda. Men det gör den inte sämre för det, tvärtom! Skinnfria knackkorvar och härlig inhemsk bacon gör det till en smakupplevelse som familjens minstingar gillar!
Ingredienser
Baconlindade knackkorvar
- 1 pkt Snellman Riktig knackkorv i naturtarm 400 g
- 1 pkt Snellman Riktig bacon 150 g
- 2 kruka persilja
- 1 morotter, skiva tunt till chipsskivor
- 10 g kvist rosmarin
Instruktioner
Linda in knackkorv, bladpersilja och morotschips i bacon
Fäst med en rosmarinsticka. Stek rulladerna i ugn eller panna och njut.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 130 g | |
---|---|---|
Energi | 1059 kJ / 256 kcal | 1377 kJ / 333 kcal |
Fett | 22.4 g | 29.1 g |
- varav mättat fett | 8.2 g | 10.7 g |
Kolhydrat | 1.1 g | 1.4 g |
- varav sockerarter | 1 g | 1.3 g |
Protein | 13 g | 17 g |
Fiber | 0.7 g | 0.9 g |
Salt | 1.9 g | 2.5 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.