Baconlindade knackkorvar
I ärlighetens namn är denna rätt nästan FÖR lätt att tillreda. Men det gör den inte sämre för det, tvärtom! Skinnfria knackkorvar och härlig inhemsk bacon gör det till en smakupplevelse som familjens minstingar gillar!
5
Ingredienser
-
- 1 pkt Snellman Riktig skinnfri knackkorv
- 1 pkt Snellman Riktig bacon
- 2 krukor bladpersilja
- 1 morot, skiva tunt till chipsskivor
- rosmarin
Baconlindade knackkorvar — Gör så här
-
- Linda in knackkorv, bladpersilja och morotschips i bacon
- Fäst med en rosmarinsticka. Stek rulladerna i ugn eller panna och njut.
Tips!
“Hemligheten bakom våra Riktiga knackkorvar är att de innehåller mera kött och mindre tillsatsämnen. Och naturligtvis också det att vi aldrig använder maskinurbenat kött, svål – alltså grisskinn, tillsatt fosfat eller natriumglutamat. En god knackkorv känner man igen när man smakar på den och precis så är det också med Riktig knackkorv.
Tore, produktutvecklare