Pekoninakit uunissa
20min
5
Helppo
Ainekset
Pekoninakit uunissa
- 1 kpl Snellman Kunnon nakki 400 g
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 2 kpl ruukkua persiljaa
- 1 kpl porkkanaa pitkiksi lastuiksi vuoltuna
- 10 g rosmariinin oksaa
Ohje
Kääri nakit, lehtipersilja ja porkkanalastut pekoniviipaleiden sisään. Kiinnitä rosmariinitikuilla.
Paista pekoninakit uunissa tai pannussa kunnes pekonien pinta on saanut mukavasti väriä ja rapeutta (n. 10-15 min) ja nauti.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 130 g | |
---|---|---|
Energia | 1059 kJ / 256 kcal | 1377 kJ / 333 kcal |
Rasva | 22.4 g | 29.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 8.2 g | 10.7 g |
Hiilihydraatit | 1.1 g | 1.4 g |
- josta sokereita | 1 g | 1.3 g |
Proteiini | 13 g | 17 g |
Ravintokuitu | 0.7 g | 0.9 g |
Suola | 1.9 g | 2.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.