Pekoninakit uunissa

Pekoninakit uunissa

Nämä pekoninakit ovat suorastaan naurettavan helpot valmistaa: kääritään nakki pekoniin ja kypsennetään uunissa – nopea arkiruoka on valmis! Tarjoile pekoninakit esimerkiksi lohkoperunoiden tai rapeiden ranskalaisten kanssa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

5 20 min

Ainekset

  • 1 pkt Snellman Kunnon kuorettomia nakkeja
  • 1 pkt Snellman Kunnon Pekonia
  • 2 ruukkua lehtipersiljaa
  • 1 porkkana pitkiksi lastuiksi vuoltuna
  • rosmariinia

Pekoninakit uunissa — Ohje

  1. Kääri nakit, lehtipersilja ja porkkanalastut pekoniviipaleiden sisään. Kiinnitä rosmariinitikuilla.
  2. Paista pekoninakit uunissa tai pannussa kunnes pekonien pinta on saanut mukavasti väriä ja rapeutta (n. 10-15 min) ja nauti.

Vinkki!

pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit