Pekoninakit uunissa
Nämä pekoninakit ovat suorastaan naurettavan helpot valmistaa: kääritään nakki pekoniin ja kypsennetään uunissa – nopea arkiruoka on valmis! Tarjoile pekoninakit esimerkiksi lohkoperunoiden tai rapeiden ranskalaisten kanssa. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
5
20 min
Ainekset
-
- 1 pkt Snellman Kunnon kuorettomia nakkeja
- 1 pkt Snellman Kunnon Pekonia
- 2 ruukkua lehtipersiljaa
- 1 porkkana pitkiksi lastuiksi vuoltuna
- rosmariinia
Pekoninakit uunissa — Ohje
-
- Kääri nakit, lehtipersilja ja porkkanalastut pekoniviipaleiden sisään. Kiinnitä rosmariinitikuilla.
- Paista pekoninakit uunissa tai pannussa kunnes pekonien pinta on saanut mukavasti väriä ja rapeutta (n. 10-15 min) ja nauti.
Vinkki!
“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”
Tore, tuotekehittäjä