Broiler-potatissallad

Broiler-potatissallad 1

En matig sallad som bara behöver en batong till. En lätt lunch, varsågod!

4 60 min

Ingredienser

  • 4 fasta potatisar
  • 1 pkt Rökt kycklingfilé
  • 1 rödlök
  • 1 brk fetaost i kuber
  • 4 tomater i strimlor, soltorkade
  • 1 kruka rucola
  • 1 kruka isbergssallad
  • 2 tomater
  • 1 nypa svartpeppar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vitvinsättika

Broiler-potatissallad — Gör så här

  1. Tvätta, skala och koka potatisarna. Skär dem i tärningar sedan de kallnat och lägg i en skål. Tillsätt olivolja och vinättika och rör om. Strimla charkskivorna och rödlöken. Riv salladen och rucolan i bitar, skär tomaterna i klyftor. Blanda allt och lägg på fat. Blanda fetaosten och de soltorkade tomaterna med potatisen, krydda med lite svartpeppar och häll blandningen över salladen.
Palagg-Traditionella helköttsuppskärningar

”Traditionella smörgåspålägg har varit finländarnas favoriter genom tiderna och därför vill vi göra dem så bra vi bara kan. Natriumglutamat tog vi helt bort ur våra produkter redan för flera år sedan och började använda mer finländskt kött. Vi har både orökta smörgåspålägg och pålägg rökta med äkta alspån.”

Ove, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer