Hoppa till innehållet
Filébiff av nöt med örtsmör

Filébiff av nöt med örtsmör

15min

4

Lätt

Riktig kött ska det vara. Den läckraste biffen har du här. Herr Snellmans recept, varsågod!

Ingredienser

Filébiff av nöt med örtsmör
  • 2 pkt Snellman Mörad biff av nöt ytterfilé 2 st 320 g
Örtsmör
  • 50 g smör
  • 1 dl färska örter, hackade

Instruktioner

Filébiff av nöt
  1. Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Grilla eller stek i panna ett par minuter på var sida. Servera med örtsmör och tex ostpotatis och sallad.
Örtsmör
  1. Ta smöret för att värmas en stund. Hacka färska örter och blanda i det mjuka smöret. Sätt massan på färskfolie och rulla folie kring rullen, spänn fast från ändarna. Sätt en stund i frysen för att hårdna. Skär bitar.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 150 g
Energi 825 kJ / 198 kcal 1238 kJ / 296 kcal
Fett 11.1 g 16.6 g
- varav mättat fett 6.1 g 9.2 g
Kolhydrat 0.3 g 0.4 g
- varav sockerarter 0.2 g 0.3 g
Protein 24 g 36 g
Fiber 1.3 g 2 g
Salt 0.2 g 0.4 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Riktig kött ska det vara. Den läckraste biffen har du här. Herr Snellmans recept, varsågod!

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan