Filébiff av nöt med örtsmör

Naudan fileepihvi ja yrttivoi 1

Riktig kött ska det vara. Den läckraste biffen har du här. Herr Snellmans recept, varsågod!

4 5 min

Ingredienser

  • 2 Mörad biff av nöt ytterfilé
Örtsmör
  • 100 g smör
  • färska örter

Filébiff av nöt med örtsmör — Gör så här

  1. Filébiff av nöt
  2. Ta fram köttet i rumsvärme 1/2 timme före tillredning. Grilla eller stek i panna ett par minuter på var sida. Servera med örtsmör och tex ostpotatis och sallad.
  3. Örtsmör
  4. Ta smöret för att värmas en stund. Hacka färska örter och blanda i det mjuka smöret. Sätt massan på färskfolie och rulla folie kring rullen, spänn fast från ändarna. Sätt en stund i frysen för att hårdna. Skär bitar.
  5. Herr Snellmans recept, varsågod!
Biffar-Snellman

“En bra biff är mör och saftig. Till våra biffar används alltid finländsk gris och nöt från våra egna familjegårdar. Köttet skärs för hand och inget vatten tillsätts. Här finns biffar för alla smaker.”

Ove, produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer