Naudan fileepihvi ja yrttivoi

Naudan fileepihvi ja yrttivoi 1

Kunnon lihaa sen olla pitää. Liha kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistusta, jotta pihvi on entistäkin maistuvampi. Herkullisen pihvin kylkeen on helppo itse myös valmistaa yrttivoi. Tämä annos sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Maistuvia herkkuhetkiä!

4 5 min

Ainekset

  • 2 Naudan mureutettu ulkofileepihvi 2 kpl
  • 50 g voita
  • tuoreita yrttejä

Naudan fileepihvi ja yrttivoi — Ohje

  1. Naudan mureutettu ulkofileepihvi: Ota liha huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen valmistusta. Grillaa tai paista pannussa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoile yrttivoin kera ja vaikka juustoperunoiden ja salaatin kera.
  2. Yrttivoi: Ota voi lämpimään hetkeksi. Pilko tuoreita yrttejä ja sekoita pehmeään voihin. Laita tuorekelmulle ja kääri kelmu rullalle, kiristä päistä. Laita hetkeksi pakastimeen kovettumaan. Leikkaa viipaleita.
Pihvit Snellman

“Hyvä pihvi on murea ja mehukas. Näihin meidän pihveihin me käytetään aina suomalaista possua ja nautaa meidän omilta perhetiloilta. Liha leikataan käsin eikä siihen lisätä vettä. Valinnanvaraakin on makujen suhteen mukavasti.”

Ove, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit