Hickorymarinad åt kött
1
Lätt
En god marinad åt både nöt och gris.
Ingredienser
Hickorymarinad åt kött
- 1 msk hickory kastiketta
- 2 dl rött vin
- 1 tsk kanel
- 2 msk farinsocker
- 1 msk rödvinsvinäger
- 0.5 tsk några nypor salt
- 0.5 tsk svartpeppar
Instruktioner
- Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.
Näringsinnehåll
| / 100g | / servering 260 g | |
|---|---|---|
| Energi | 143 kJ / 34 kcal | 373 kJ / 88 kcal |
| Fett | 0 g | 0.1 g |
| - varav mättat fett | 0 g | 0 g |
| Kolhydrat | 8.2 g | 21.4 g |
| - varav sockerarter | 7.9 g | 20.5 g |
| Protein | 0 g | 1 g |
| Fiber | 0.5 g | 1.3 g |
| Salt | 1.1 g | 2.9 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
En god marinad åt både nöt och gris.