Hickorymarinad åt kött
1
Lätt
En god marinad åt både nöt och gris.
        
                              Ingredienser
Hickorymarinad åt kött
- 1 msk hickory kastiketta
 - 2 dl rött vin
 - 1 tsk kanel
 - 2 msk farinsocker
 - 1 msk rödvinsvinäger
 - 0.5 tsk några nypor salt
 - 0.5 tsk svartpeppar
 
Instruktioner
- Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.
 
Näringsinnehåll
| / 100g | / servering 260 g | |
|---|---|---|
| Energi | 143 kJ / 34 kcal | 373 kJ / 88 kcal | 
| Fett | 0 g | 0.1 g | 
| - varav mättat fett | 0 g | 0 g | 
| Kolhydrat | 8.2 g | 21.4 g | 
| - varav sockerarter | 7.9 g | 20.5 g | 
| Protein | 0 g | 1 g | 
| Fiber | 0.5 g | 1.3 g | 
| Salt | 1.1 g | 2.9 g | 
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.
En god marinad åt både nöt och gris.