Hickorymarinad åt kött
1
Lätt
En god marinad åt både nöt och gris.
Ingredienser
Hickorymarinad åt kött
- 1 msk hickory kastiketta
- 2 dl rött vin
- 1 tsk kanel
- 2 msk farinsocker
- 1 msk rödvinsvinäger
- 0.5 tsk några nypor salt
- 0.5 tsk svartpeppar
Instruktioner
Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.
Näringsinnehåll
/ 100g | / servering 260 g | |
---|---|---|
Energi | 143 kJ / 34 kcal | 373 kJ / 88 kcal |
Fett | 0 g | 0.1 g |
- varav mättat fett | 0 g | 0 g |
Kolhydrat | 8.2 g | 21.4 g |
- varav sockerarter | 7.9 g | 20.5 g |
Protein | 0 g | 1 g |
Fiber | 0.5 g | 1.3 g |
Salt | 1.1 g | 2.9 g |
Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.