Siirry sisältöön
Hickorymarinadi lihalle

Hickorymarinadi lihalle

1

Helppo

Lihaan saa uutta makua erilaisia kastikkeita hyödyntämällä. Tässäpä olisi yksi oikein maukas marinadi, joka sopii sekä naudalle että possulle. Kannattaa antaa lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli. Meillä Snellmanilla testattu ja hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

Ainekset

Hickorymarinadi lihalle
  • 1 rkl hickory kastiketta
  • 2 dl punaviiniä
  • 1 tl kanelia
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl punaviinietikkaa
  • 0.5 tl ripaus suolaa
  • 0.5 tl ripaus mustapippuria

Ohje

Sekoita ainekset ja anna lihan marinoitua useamman tunnin, mielellään yön yli.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 260 g
Energia 143 kJ / 34 kcal 373 kJ / 88 kcal
Rasva 0 g 0.1 g
- josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 8.2 g 21.4 g
- josta sokereita 7.9 g 20.5 g
Proteiini 0 g 1 g
Ravintokuitu 0.5 g 1.3 g
Suola 1.1 g 2.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle