Hoppa till innehållet
Hickorymarinad åt kött

Hickorymarinad åt kött

1

Lätt

En god marinad åt både nöt och gris.

Ingredienser

Hickorymarinad åt kött
  • 1 msk hickory kastiketta
  • 2 dl rött vin
  • 1 tsk kanel
  • 2 msk farinsocker
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 0.5 tsk några nypor salt
  • 0.5 tsk svartpeppar

Instruktioner

Blanda ingredienserna och låt köttet marineras i flera timmar, gärna över natten.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 260 g
Energi 143 kJ / 34 kcal 373 kJ / 88 kcal
Fett 0 g 0.1 g
- varav mättat fett 0 g 0 g
Kolhydrat 8.2 g 21.4 g
- varav sockerarter 7.9 g 20.5 g
Protein 0 g 1 g
Fiber 0.5 g 1.3 g
Salt 1.1 g 2.9 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan