Hoppa till innehållet
Nöt ytterfilé och stekt kål

Nöt ytterfilé och stekt kål

Mörad biff av nöt ytterfilé 2 st 320 g

4

20min tillagningstid + 20min total tid

Lätt

Biff av nötytterfilé på kålbädd. Herr Snellmans recept, varsågod!

Ingredienser

Nöt ytterfilé och stekt kål

Instruktioner

Ta fram biffarna i rumsvärme en timme innan stekning. Stek biffarna i en het panna på båda sidorna. En mediumstekt biff får du genom att steka biffarna ca 1,5 min/sida.
Strimla kålen och stek i stekpanna tills kålen mjuknar. Krydda med salt och peppar. Servera med en biff.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 350 g
Energi 303 kJ / 72 kcal 1059 kJ / 252 kcal
Fett 2 g 6.9 g
- varav mättat fett 0.8 g 2.7 g
Kolhydrat 1.7 g 6.1 g
- varav sockerarter 1.6 g 5.5 g
Protein 11 g 40 g
Fiber 1.6 g 5.6 g
Salt 0.1 g 0.4 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan