Hoppa till innehållet
Nötrullader

Nötrullader

Tunn tunn nötstek 150 g

8

20min tillagningstid + 22min total tid

Lätt

Då Herr Snellman är på festhumör finns det ingen hejd på honom. Nötrulladerna är en av hans favoriter när det kommer till salta tilltugg.

Ingredienser

Nötrullader

Instruktioner

Rada nötsteksskivorna som en platta på en bit plastfolie.
Blanda ihop fyllningen och bred den över plattan.
Rulla ihop till en rulle, som när man gör rulltårta.
Skär rullen i bitar.
Om det är svårt att skära rullen så kan man lägga den i frysen en stund. Därefter är det är lättare att skära.

Näringsinnehåll

/ 100g / servering 60 g
Energi 850 kJ / 205 kcal 510 kJ / 123 kcal
Fett 16.9 g 10.1 g
- varav mättat fett 8.7 g 5.2 g
Kolhydrat 3 g 1.8 g
- varav sockerarter 2.9 g 1.7 g
Protein 10 g 6 g
Fiber 0.1 g 0.1 g
Salt 1.2 g 0.7 g

Informationen om näringsinnehållet är riktgivande. Kontrollera produkternas lämplighet för specialdieter på förpackningarna. Källa: Institutet för hälsa och välfärd, Fineli.

Har du smakat än? 
Berätta vad du tyckte på Facebook.

Spara

Till inköpslistan