Nötsteksallad

Raikas naudanpaistisalaatti 1

Är du trött på den vanliga salladen med tomat och gurka? Piffa upp din vardag med Herr Snellmans nötsteksallad.

4 60 min

Ingredienser

  • 1 pkt Snellmans Tunntunn nötstek med pepparsmak
  • 1 zucchini
  • 5 msk olivolja
  • 50 g soltorkade tomater
  • 0.5 lök
  • 100 g bladselleri
Dressing
  • 2.5 dl crème fraiche
  • 1 msk citronsaft
  • 1 klyfta vitlök
  • 3 msk finhackad färsk dill

Nötsteksallad — Gör så här

  1. Skär zucchinin i bitar och stek i olja. Låt svalna. Skär löken, soltorkade tomaterna och sellerin i bitar. Strimla nötstek och blanda den med grönsakerna i en skål. Tillsätt de stekta zucchinibitarna. Smaksätt crème fraiche med citronsaft, pressad vitlök och dill. Rör ned dressingen i salladen eller servera den separat.
Palagg-Tuntunna helköttsuppskärningar

”Vi var först med att introducera tunntunna pålägg på marknaden i början av 2000-talet. Alla våra tunntunna pålägg har hög kötthalt, över 80 %. De rökta tunntunna påläggen röks med äkta alspån. Skivorna är vikta och radade i förpackningarna så att de enkelt lossnar från varandra. Det här är äkta tunntunna skivor.

Natriumglutamat används inte i någon av Snellmans produkter, inte heller svål. Vi tillverkar våra produkter av 100 % finländskt kött. Våra pålägg är jämna i färgen och skiljer inte mycket från skiva till skiva i utseende. I fjäderfäprodukterna är det ytterst få tillsatsämnen och helköttspåläggen är rika på protein.”

Kai, Produktutvecklare

Rate

Dela

Kommentarer