Palapaisti
2h 10min
4
Helppo
Palapaisti naudanlihasta sopii erinomaisesti kylmiin talvipäiviin. Palapaistin teko vaatii hieman aikaa, mutta lopputulos on takuulla vaivan väärti. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!
Ainekset
Palapaisti
- 1 kpl Snellman Naudan palapaisti 400 g
- 2 rkl voita
- 0.5 rkl vehnäjauhoja
- 2 dl vettä
- 1 kpl sipulia
- 2 kpl porkkanaa
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl laakerinlehteä
- 0.5 tl paprikajauhetta
- 0.5 tl suolaa
- 1 dl tomaattimurskaa
- 0.2 tl valkopippuria
- 1 dl kermaa
Ohje
Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle pataan. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon.
Kuutioi sipulit ja paloittele porkkanat. Lisää kaikki ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä parin tunnin ajan tai kunnes lihat ovat mureita.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 230 g | |
---|---|---|
Energia | 469 kJ / 112 kcal | 1078 kJ / 258 kcal |
Rasva | 6.7 g | 15.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.1 g | 7.2 g |
Hiilihydraatit | 2.6 g | 6.1 g |
- josta sokereita | 1.9 g | 4.3 g |
Proteiini | 10 g | 23 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 1.8 g |
Suola | 0.4 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.