Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Tilaa ilmainen reseptilehti
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Joulun kaikki herkut
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat ja -pihvit
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
fi
Svenska
Artikkelit
15.04.2013
Miten meillä valmistetaan meetvurstia
08.04.2013
Meetvurstin mainio historia
22.03.2013
Matkalla kohti luonnollisempia tuotteita
13.02.2013
Periaatteena korkea lihapitoisuus
17.05.2012
Liha korvasi lisäaineet
03.05.2012
Mikä grillimakkara ilman lisättyä fosfaattia?
18.04.2012
Lihan grillaus tutuksi
18.04.2012
Lihan marinointi ja esivalmistelu grillausta varten
07.11.2011
Mitä sinä söisit?
31.10.2011
Mikä lihapitoisuus?
24.10.2011
Lihanleikkaajan ammattitaidolla
17.10.2011
Kunnon jauhelihaa tekemässä
1
…
20
21
22
23