Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Tilaa ilmainen reseptilehti
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat ja -pihvit
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
fi
Svenska
Artikkelit
08.05.2023
Hyvää Suomesta -alkuperämerkki takaa kotimaisuuden
27.04.2023
Mitä punaisempi, sitä rautaisempi – tiedätkö nämä asiat lihan sisältämästä raudasta?
12.04.2023
Snellmanilta uudet salamit, pihvit ja ylikypsät grillituotteet: ”Kesä on jo nurkan takana ja grillikausikin on jo avattu”
16.03.2023
”Aurinko nousee huomennakin” – Kenneth Backlundin elämäntyö ei ole valmis
08.03.2023
Sonni kesälaitumella sinetöi positiivisella tavalla nuorenparin kohtalon: ”Kyllä tämä kuitenkin antaa enemmän kuin se ottaa”
01.03.2023
Eläinrakkaalla Helenalla isot kaudet edessä, mutta jalat tiukasti maassa: ”Olympiakisat ovat se suuri unelma”
16.01.2023
Uudet valmiiksi paahdetut kanalastut ruuanlaittoa helpottamaan: ”Kaiken perustana on puhdas ja herkullinen maku”
13.01.2023
Hyvinvoinnista ja kunnioituksesta ihmistä, eläintä ja luontoa kohtaan
30.12.2022
Kahden kylän väliä kulkeva tuottaja Sofia Eriksson myöntää että aivan joka paikkaan ei ehdi: ”Hyvällä suunnittelulla kaikki kuitenkin ratkeaa”
23.12.2022
Snellmanin veljesten joulumuistoissa korostuvat kiitollisuus ja kova työ: ”Olimme aivan poikki”
14.12.2022
Tehdään yhdessä jälleen Kinkkutemppu: ”Hyvä vaihtoehto kierrättää rasva oikein”
23.11.2022
Taianomainen takkakinkku – virittäydy joulutunnelmaan valmistamalla joulukinkku takassa
1
2
3
4
5
…
23