Siirry sisältöön
Suosikit
Ostoslista
Hae:
Reseptit
Reseptihaku
Tilaa ilmainen reseptilehti
Arkiruoka
Jauheliharuoat
Keitot
Nopea ruoka
Pastaruoat
Pihvit ja leikkeet
Pikkusuolaiset
Ruokavinkit
Parhaat pihvit
Lihan käsittely
Grillaus
Joulukinkku
Ruokaideoita
Tuotteet
Tuotehaku
Tuore liha
Leikkeleet
Makkarat
Kypsät lastut, kebabit ja suikaleet
Lihapullat, jauhelihapihvit ja -vartaat
Maksatuotteet
Pekoni
Salamisnacks
Joulun kaikki herkut
Vastuu
Yritys
Yhteystiedot
Uutiset
Yritys
Ura snellmanilla
Historia
Kaikki artikkelit
sv
fi
🌐 en
fi
Svenska
🌐 English
Artikkelit
17.10.2023
Molemminpuolinen luottamus on tuottajayhteistyön perusta
03.10.2023
Näin valmistat porsaan sisäfileen – 5 vinkkiä!
03.10.2023
Kantarelli – kaikki mitä sinun tulee tietää tästä metsiemme kullasta
03.10.2023
Liha, rasva ja terveelliset ruokailutottumukset: ”Merkittävä osa monien ruoka-annosten rasvasta tulee muualta kuin itse lihasta”
03.10.2023
Snellmanin varhaisen tuen malli on perheyrityksen henkilöstön hyvinvoinnin kulmakivi
25.09.2023
Snellman Parkista jymymenestys: ”Haluamme olla mukana pietarsaarelaisten arjessa pitkäjänteisesti”
08.09.2023
Kiertotaloutta ja vientipotentiaalia: ”Lihaliemi on konsernille fiksu ja taloudellisesti terve järjestely.”
30.08.2023
Arjen herkuttelua parhaimmillaan: ”Tomaatti oli ehdottomasti toivotuin maku”
16.06.2023
Vastakkainasettelusta väriloistoon – ruokavalio on yksittäisiä elintarvikkeita suurempi kokonaisuus
08.05.2023
Hyvää Suomesta -alkuperämerkki takaa kotimaisuuden
27.04.2023
Mitä punaisempi, sitä rautaisempi – tiedätkö nämä asiat lihan sisältämästä raudasta?
12.04.2023
Snellmanilta uudet salamit, pihvit ja ylikypsät grillituotteet: ”Kesä on jo nurkan takana ja grillikausikin on jo avattu”
1
2
3
4
5
…
23