Broilericurry

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Broilericurry 1

Pienen punaisen keittiön Peggyn broilericurry on värikäs variaatio perinteisestä nakkikastike-reseptistä. Reilut mausteet, kuten juustokumina ja kurkuma, antavat Snellmanin Kunnon kuoreton broilerinakille hyvää tasapainoa. Rouskuvat pähkinät viimeistelevät komeuden.

4

Ainekset

  • 2 pkt Kunnon kuoreton broilerinakki
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 mieto chili
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl garam masala
  • 1 rkl currya
  • 1 tl Kurkumaa
  • 1 tl juustokuminaa
  • 1 tl tuoretta inkivääriä
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 2 rkl sitruunan mehua
  • 1 dl pähkinöitä
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta korianteria

Tee näin

  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja silppua pieneksi.
  2. Kuumenna pannulla öljy. Lisää joukkoon sipulit sekä chili. Anna pehmentyä.
  3. Leikkaa nakit tasakokoisiksi paloiksi ja lisää pannulle. Anna nakkien saada hieman väriä.
  4. Lisää mausteet, tomaattipyre ja tomaattimurska. Anna maustua keskilämmöllä noin 5 minuuttia.
  5. Kuori ja raasta inkivääri. Purista sitruunan mehu.
  6. Mausta kastike suolalla, pippurilla, inkiväärillä, kookosmaidolla ja sitruunan mehulla.
  7. Kuumenna kastike uudelleen. Viimeistele tuoreella korianterilla ja pähkinöillä.
Kunnon nakit

“Meidän Kunnon nakkien salaisuus on siinä, että niissä on enemmän lihaa ja vähemmän lisäaineita. Ja tietenkin se, että me ei koskaan käytetä koneellisesti eroteltua lihaa, kamaraa eli siannahkaa, lisättyä fosfaattia tai natriumglutamaattia. Hyvän nakin tunnistaa, kun sellaista maistaa ja juuri näin se on Kunnon nakkienkin kohdalla.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä