Siirry sisältöön
Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

4

1h 30min kokonaisaika

Helppo

Tämä Keittotaiteilua -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Ainekset

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos
  • 200 g mustapapuja
  • 1 kpl Snellman All Natural Chorizo grillimakkara 230 g
  • 1 kpl Snellman All Natural Salsiccia grillimakkara 230 g
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 kpl sellerinvartta
  • 4 kpl punasipulia
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 2 dl hedelmäistä Ale-olutta
  • 1 kpl vihreää paprikaa
  • 0.5 tl merisuolaa
  • 0.5 tl mustapippuria
Tarjoiluun
  • 4 kpl ruisleipäviipaletta
  • 10 g timjamia

Ohje

Liota mustapapuja yön yli väljässä vedessä ja huuhdo ne. Keitä papuja suolavedessä 40 minuutin ajan

Viipaloi varsisellerit ja puolita punasipulit

Kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia kymmenen minuuttia. Ripottele joukkoon savupaprikajauhe. Lisää pataan myös valutetut pavut sekä olut

Anna seoksen kiehua viiden minuutin ajan, peitä pata kannella ja hauduta vielä toiset viisi minuuttia

Kuutioi paprika ja sekoita palat yhdessä puolitettujen makkaroiden kanssa paistoksen joukkoon

Laita kansi takaisin päälle ja hauduttele vielä 15 minuuttia. Mausta paistos lopuksi suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla

Tarjoile paistos lämpimien ruisleipien päällä ja koristele annokset tuoreella timjamilla.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 320 g
Energia 695 kJ / 167 kcal 2225 kJ / 535 kcal
Rasva 11.2 g 35.7 g
- josta tyydyttynyttä 3.7 g 11.9 g
Hiilihydraatit 7.8 g 24.9 g
- josta sokereita 1.9 g 6.1 g
Proteiini 8 g 24 g
Ravintokuitu 3.3 g 10.6 g
Suola 1.1 g 3.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle