Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

Tämä Keittotaiteilua -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

4

Ainekset

  • 200 g mustapapuja
  • 1 pkt All Natural Chorizo
  • 1 pkt Chipotle
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 sellerinvartta
  • 5 pientä punasipulia
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 2 dl hedelmäistä alea
  • 1 vihreä paprika
  • merisuolaa ja pippuria
Tarjouliuun
  • Ruisleipää
  • timjamia

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos — Ohje

  1. Liota mustapapuja yön yli väljässä vedessä ja huuhdo ne. Keitä papuja suolavedessä 40 minuutin ajan
  2. Viipaloi varsisellerit ja puolita punasipulit
  3. Kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia kymmenen minuuttia. Ripottele joukkoon savupaprikajauhe. Lisää pataan myös valutetut pavut sekä olut
  4. Anna seoksen kiehua viiden minuutin ajan, peitä pata kannella ja hauduta vielä toiset viisi minuuttia
  5. Kuutioi paprika ja sekoita palat yhdessä puolitettujen makkaroiden kanssa paistoksen joukkoon
  6. Laita kansi takaisin päälle ja hauduttele vielä 15 minuuttia. Mausta paistos lopuksi suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla
  7. Tarjoile paistos lämpimien ruisleipien päällä ja koristele annokset tuoreella timjamilla.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit