Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos

Tämä Keittotaiteilua -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

4

Ainekset

  • 200 g mustapapuja
  • 1 pkt All Natural Chipotle & Choritzo
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 sellerinvartta
  • 5 pientä punasipulia
  • 1 tl savupaprikajauhetta
  • 2 dl hedelmäistä alea
  • 1 vihreä paprika
  • merisuolaa ja pippuria
Tarjouliuun
  • Ruisleipää
  • timjamia
All Natural Chipotle & Chorizo 1

Chipotle- ja chorizomakkarapaistos — Ohje

  1. Liota mustapapuja yön yli väljässä vedessä ja huuhdo ne. Keitä papuja suolavedessä 40 minuutin ajan
  2. Viipaloi varsisellerit ja puolita punasipulit
  3. Kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia kymmenen minuuttia. Ripottele joukkoon savupaprikajauhe. Lisää pataan myös valutetut pavut sekä olut
  4. Anna seoksen kiehua viiden minuutin ajan, peitä pata kannella ja hauduta vielä toiset viisi minuuttia
  5. Kuutioi paprika ja sekoita palat yhdessä kokonaisten makkaroiden kanssa paistoksen joukkoon
  6. Laita kansi takaisin päälle ja hauduttele vielä 15 minuuttia. Mausta paistos lopuksi suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla
  7. Tarjoile paistos lämpimien ruisleipien päällä ja koristele annokset tuoreella timjamilla.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä