Siirry sisältöön

Chorizo-lehtikaaliquesadillat ja omena-pekonisalsa

Kunnon pekoni 150g

4

40min työaika | 40min kokonaisaika

Helppo

Kun kotimaiset kasvikset, suomalainen liha ja meksikolainen ruokakulttuuri lyövät hynttyyt yhteen syntyy maailman maukkainta ruokaa. Quesadillat täytetään lisäaineettomalla Snellmanin All Natural Chorizolla, pannulla pyöräytetyllä lehtikaalilla, cheddar-juustolla ja jalopenoilla. Lisukkeeksi lusikoidaan avokadotahnaa sekä omenasta ja pekonista sekoitettua, korianterilla höystettyä superraikasta salsaa. Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

Ainekset

Ohje

Ravintosisältö

Chorizoreseptit Meksikolainen ruoka Texmex

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle