Chorizo-lehtikaaliquesadillat ja omena-pekonisalsa

Chorizo-lehtikaaliquesadillat ja omena-pekonisalsa

Kun kotimaiset kasvikset, suomalainen liha ja meksikolainen ruokakulttuuri lyövät hynttyyt yhteen syntyy maailman maukkainta ruokaa. Quesadillat täytetään lisäaineettomalla Snellmanin All Natural Chorizolla, pannulla pyöräytetyllä lehtikaalilla, cheddar-juustolla ja jalopenoilla. Lisukkeeksi lusikoidaan avokadotahnaa sekä omenasta ja pekonista sekoitettua, korianterilla höystettyä superraikasta salsaa.

Tämän reseptin on tuottanut Satokausi.fi sivusto.

4 40 min

Ainekset

Chorizo-lehtikaaliquesadillat:
  • 1 pkt (á 230 g) Herra Snellmanin All Natural Chorizo
  • 4 kpl lehtikaalin lehteä
  • 1 rkl öljyä tai pekonin rasvaa
  • mustapippuria
  • 2 rkl säilykejalapenoja hienonnettuna
  • 100 g cheddar-juustoa
  • ranskankermaa
  • 4 kpl tortillaa
  • 1 kpl iso kypsä avokado
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • suolaa
Omena-pekonisalsa:
  • 1 pkt Herra Snellmanin Kunnon pekonia
  • 1 kpl pieni punasipuli
  • 1 kpl valkosipulikynsi
  • 0,5-1 kpl punainen chili
  • 3 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2 kpl kotimaista omenaa
  • puolikkaan sitruunan mehu
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Chorizo-lehtikaaliquesadillat ja omena-pekonisalsa — Ohje

Chorizo-lehtikaaliquesadillat
  1. Leikkaa chorizot ohuiksi siivuiksi. Irrota lehtikaalien ruodit ja hienonna lehdet. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista chorizosiivut. Lisää lehtikaali ja paista hetki. Mausta ripauksella mustapippuria.
  2. Hienonna jalapenot. Raasta juusto. Ota yksi tortilla leikkuulaudalle ja levitä pintaan ohuelti ranskankermaa. Täytä tortillan puolikas chorizo-lehtikaaliseoksella, omena-pekonisalsalla, jalapenoilla ja raastetulla cheddarilla. Taita toinen puolikas kanneksi. Täytä loput tortillat samalla tavalla.
  3. Halkaise avokado ja koverra hedelmäliha kulhoon. Muussaa se haarukalla ja sekoita joukkoon sitruuna ja suola.
  4. Kuumenna pannu ja paista quesadilloja molemmin puolin keskilämmöllä, kunnes pinta ruskistuu ja juusto sulaa. Leikkaa puoliksi ja tarjoile heti lopun omena-pekonisalsan ja avokadotahnan kera.
Omena-pekonisalsa
  1. Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista ne pannulla. Siirrä siivilään valumaan ja ota talteen 1 rkl pekonin rasvaa, jos haluat hyödyntää sitä quesadillojen teossa.
  2. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Hienonna chili ja korianteri. Poista omenoista siemenkodat ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit