Hash Brown

Hash Brown

Hash Brownit ja pekoni kuuluvat yhteen. Parhaimmillaan ne ovat aamiaispöydässä. Tällä reseptillä on helppoa onnistua.

12

Ainekset

  • 150 g Kunnon pekonia
  • 700 g jauhoisia perunoita
  • 1 iso makea sipuli raastettuna
  • 150 g cheddarjuustoraastetta
  • suolaa, rouhittua mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 ruukku persiljaa silputtuna
  • 12 kananmunaa
  • suolaa, mustapippuria
Tarjoiluun
  • 1 avokado
  • 1 rkl limestä puristettua mehua
  • mustapippuria

Tee näin

  1. Kuori ja raasta perunat.
  2. Huuhtele perunaraaste juoksevalla kylmällä vedellä, valuta hyvin.
  3. Yhdistä peruna-, sipuli- ja juustoraasteet keskenään, lisää oliiviöljy ja persiljasilppu. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita hyvin.
  4. Voitele muffinipellin vuoat hyvin tai vuoraa ne isoilla paperivuoilla. Jaa raasteseos vuokiin niin, että keskelle muodostuu kananmunan mentävä kolo.
  5. Työnnä pelti uuniin ja paista 220 asteessa 8 – 10 minuuttia.
  6. Ota vuoka uunista, riko koloihin kananmunat ja ripottele hiukan merisuolahiutaleita ja mustapippuria päälle.
  7. Kiepauta pekoniviipaleet keltuaisen ympärille. Jatka paistamista vielä noin 14 minuuttia, kunnes kanamunan valkuainen on kokonaan hyytynyt ja keltuainenkin hiukan.
  8. Nauti limemehulla ja mustapippurilla maustetun avokadon kanssa. Hash Brown maistuu aamiaisella tai kevyenä lounaana salaatin kera.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä