
Italialaiset lihapullat
Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g45min
4
Helppo
Ainekset
Italialaiset lihapullat
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 200 g kermaviiliä
- 1 dl korppujauhoja
- 1 kpl kananmunaa
- 1 kpl sipulia
- 1 kpl ripaus suolaa
- 1 kpl ripaus mustapippuria
- 2 rkl tomaattipyrettä
- 1 dl kivettömiä oliiveja
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
-
Sekoita korppujauhot ja kermaviili, anna turvota.
-
Kuullota sipuli voissa. Hienonna oliivit. Sekoita ainekset keskenään.
-
Muotoile lihapullat ja paista pannulla kauniin ruskeiksi.
-
Voit myös kypsentää lihapullat uunissa 220 °C noin 20 min.
Vinkki!
- Katso myös resepti, jolla valmistat herkulliset perinteiset lihapullat tai lihapullat kermakastikkeessa. Myös kreikkalaiset lihapullat ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Fetatäytteiset lihapullat tuovat niin ikään vaihtelua tavallisiin lihapulliin.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 200 g | |
---|---|---|
Energia | 738 kJ / 177 kcal | 1476 kJ / 354 kcal |
Rasva | 10.6 g | 21.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 5.2 g | 10.4 g |
Hiilihydraatit | 6.1 g | 12.2 g |
- josta sokereita | 1.5 g | 3.1 g |
Proteiini | 13 g | 26 g |
Ravintokuitu | 0.8 g | 1.6 g |
Suola | 0.8 g | 1.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.