Jauhelihapizza
4
25min kokonaisaika
Helppo
Pizza sopii loistavasti etenkin viikonloppuun, mutta myös arkea piristämään. Reseptillämme pyöräytät pellillisen jauhelihapizzaa alle puolessa tunnissa. Ota ystävät tai perheesi mukaan kokkailuun jakaaksesi ruoanlaiton iloa!
Käytämme tässä reseptissä Kunnon naudan paistijauhelihaa, joka on omiaan pizzatäytteenä murumaisen rakenteensa ja vähärasvaisuutensa ansiosta. Lisäksi meidän Kunnon paistijauheliha valmistetaan muuten aina gm-vapaasta ja 100 % suomalaisesta, pakastamattomasta naudanlihasta. Valmistaudu nauttimaan herkkureseptistämme. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi havaittu jauhelihapizza-resepti!
Ainekset
Pohja
- 3 dl vettä
- 1 kpl pussia kuivahiivaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
Tomaattikastike
- 1 kpl tölkki tomaattipyreetä (70g)
- 0.5 dl ketsuppia
- 0.5 tl ripaus oreganoa
Täyte
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 50 g sinihomejuustoa
- 3 kpl tomaattia
- 5 dl juustoraastetta
- 1 tl pizzamaustetta
Ohje
Tee ensin pohja, lisää hiiva 42 asteiseen veteen, lisää loput aineksista.
Kauli pohja pellille tai painele käsin pellille.
Laita päälle tomaattikastike ja lisää täytteitä oman maun mukaan.
Paista pizzaa uunissa 250 asteessa noin 15 min.
Vinkki!
Testaa myös nakkipizza, Herra Snellmanin minipizzat sekä jauheliha-kasvispitsat.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 480 g | |
---|---|---|
Energia | 885 kJ / 211 kcal | 4249 kJ / 1014 kcal |
Rasva | 9.4 g | 45 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.1 g | 19.4 g |
Hiilihydraatit | 19 g | 91.2 g |
- josta sokereita | 2 g | 9.4 g |
Proteiini | 12 g | 56 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 6.3 g |
Suola | 0.6 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.