
Jauhelihapizza
25min
4
Helppo
Ainekset
Pohja
- 3 dl vettä
- 1 kpl pussia kuivahiivaa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
Tomaattikastike
- 1 kpl tölkki tomaattipyreetä (70g)
- 0.5 dl ketsuppia
- 0.5 tl ripaus oreganoa
Täyte
- 1 kpl Snellman Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g
- 50 g sinihomejuustoa
- 3 kpl tomaattia
- 5 dl juustoraastetta
- 1 tl pizzamaustetta
Ohje
-
Tee ensin pohja, lisää hiiva 42 asteiseen veteen, lisää loput aineksista.
-
Kauli pohja pellille tai painele käsin pellille.
-
Laita päälle tomaattikastike ja lisää täytteitä oman maun mukaan.
-
Paista pizzaa uunissa 250 asteessa noin 15 min.
Vinkki!
- Testaa myös nakkipizza, Herra Snellmanin minipizzat sekä jauheliha-kasvispitsat.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 480 g | |
---|---|---|
Energia | 885 kJ / 211 kcal | 4249 kJ / 1014 kcal |
Rasva | 9.4 g | 45 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.1 g | 19.4 g |
Hiilihydraatit | 19 g | 91.2 g |
- josta sokereita | 2 g | 9.4 g |
Proteiini | 12 g | 56 g |
Ravintokuitu | 1.3 g | 6.3 g |
Suola | 0.6 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.