
Kanacaesarbagelit
20min
4
Helppo
Ainekset
Kanacaesarbagelit
- 4 kpl bageleita
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl ruukkua romainesalaattia
- 100 g parmesaani juustoa
- 1 kpl Snellman Lempeästi savustettu delikana 150 g
- 0.5 kpl ruukkua viinisuolaheinää
Kastike
- 1.5 dl majoneesia
- 1 tl dijon sinappia
- 1 rkl kapriksia
- 2 tl sitruunanmehua
- 2 tl sitruunan kuori raastettuna
Ohje
-
Valmista ensin kastike. Hienonna kaprikset ja raasta sitruunan kuori. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
-
Halkaise bagelit ja paahda kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä. Hieraise kuoritusta valkosipulin kynnestä makua paahtuneen leivän pintaan.
-
Revi salaatti kulhoon pieniksi paloiksi. Lisää salaatin joukkoon noin kolmasosa kastikkeesta.
-
Levitä bageleiden puolikkaille loput kastikkeesta. Levitä salaatti bagelin pohjan päälle. Leikkaa parmesaanista kuorimaveitsellä ohuita lastuja salaatin päälle. Lisää kolme siivua Delikanaa ja nosta kansi päälle.
-
Koristele bagelit halutessasi viinisuolaheinällä. Syö heti tai nappaa mukaan.
Vinkkejä
Syö bagel mieluiten kahden tunnin kuluessa, jotta se on parhaimmillaan.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 170 g | |
---|---|---|
Energia | 1059 kJ / 253 kcal | 1800 kJ / 430 kcal |
Rasva | 12.9 g | 21.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.4 g | 5.7 g |
Hiilihydraatit | 22 g | 37.4 g |
- josta sokereita | 3.7 g | 6.2 g |
Proteiini | 12 g | 21 g |
Ravintokuitu | 0.4 g | 0.8 g |
Suola | 0.9 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.