Kanacaesarbagelit
4
20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Kanacaesarbagelit
- 4 kpl bageleita
- 1 kpl valkosipulinkynttä
- 1 kpl ruukkua romainesalaattia
- 100 g parmesaani juustoa
- 1 kpl Snellman Lempeästi savustettu delikana 150 g
- 0.5 kpl ruukkua viinisuolaheinää
Kastike
- 1.5 dl majoneesia
- 1 tl dijon sinappia
- 1 rkl kapriksia
- 2 tl sitruunanmehua
- 2 tl sitruunan kuori raastettuna
Ohje
Valmista ensin kastike. Hienonna kaprikset ja raasta sitruunan kuori. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
Halkaise bagelit ja paahda kevyesti paistinpannulla oliiviöljyssä. Hieraise kuoritusta valkosipulin kynnestä makua paahtuneen leivän pintaan.
Revi salaatti kulhoon pieniksi paloiksi. Lisää salaatin joukkoon noin kolmasosa kastikkeesta.
Levitä bageleiden puolikkaille loput kastikkeesta. Levitä salaatti bagelin pohjan päälle. Leikkaa parmesaanista kuorimaveitsellä ohuita lastuja salaatin päälle. Lisää kolme siivua Delikanaa ja nosta kansi päälle.
Koristele bagelit halutessasi viinisuolaheinällä. Syö heti tai nappaa mukaan.
Vinkkejä
Syö bagel mieluiten kahden tunnin kuluessa, jotta se on parhaimmillaan.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 170 g | |
---|---|---|
Energia | 1059 kJ / 253 kcal | 1800 kJ / 430 kcal |
Rasva | 12.9 g | 21.9 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.4 g | 5.7 g |
Hiilihydraatit | 22 g | 37.4 g |
- josta sokereita | 3.7 g | 6.2 g |
Proteiini | 12 g | 21 g |
Ravintokuitu | 0.4 g | 0.8 g |
Suola | 0.9 g | 1.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.