Maksapihvit karppaajan tapaan

Karppaajan maksapihvit

Nämä karppaajan maksapihvit ovat loistava ja terveellinen vaihtoehto arkiruoaksi. Makua pihveihin tuo perinteiset raaka-aineet; naudan maksa, sipuli, kerma ja kananmuna. Usein maksapihvit sisältävät perunaa, mutta tässä reseptissä se on korvattu lantulla. Voit myös halutessasi jättää lantun pois. Parhaan lopputuloksen saamiseksi maksapihvien paistaminen kannattaa tehdä voissa pannulla.

3 30 min

Ainekset

  • 400 g Naudan maksaa
  • 1 sipuli
  • pala lanttua (halutessasi)
  • 2 kananmuna
  • 0,5 dl kermaa
  • valkopippuria
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Maksapihvit karppaajan tapaan — Ohje

  1. Jos sinulla on kokonainen maksapala voit jauhaa sen monitoimikoneen vetsiosalla.
  2. Leikkaa pala lanttua ja kuori sipuli, raasta.
  3. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista voissa pannulla.

Vinkki!

Tämä resepti onnistuu hyvin ilman lanttua, mutta silloin maksan maku on todella vahva.

Mikäli maksaruoat kiinnostavat, katso myös herkulliset jauhemaksapihvit sekä jauhelihalla höystetyt jauhemaksapihvit. Testaa myös maukasta grillattua naudanmaksaa.

Arvioi

Jaa

Kommentit