Siirry sisältöön
Lindströmin pihvit

Lindströmin pihvit

Kunnon naudan paistijauheliha 7 % 400 g

4

20min työaika + 30min kokonaisaika

Helppo

Lindströmin pihvit on helppo tunnistaa sekä väristä että omintakeisesta mausta, jota tuovat punajuurien lisäksi kaprikset. Herra Snellmanin perinteiset Lindströmin pihvit sisältävät tietenkin Kunnon naudan jauhelihaa, joka valmistetaan suomalaisesta gm-vapaasta lihasta. Lisäksi Kunnon jauheliha tehdään aina pakastamattomasta lihasta, joten voit huoletta pakastaa paistamasi Lindströmin pihvit – olettaen että kaikkia ei tule syötyä kerralla!

Ainekset

Lindströmin pihvit

Ohje

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10 min.

Sekoita joukkoon kananmuna, suola ja valkopippuri.

Hienonna sipuli ja kuullota.

Sekoita sipuli, punajuuret, kapris ja jauheliha taikinaan.

Muotoile pihveiksi ja paista pannulla voissa.

Tarjoile Lindströmin pihvit perunamuusin ja raikkaan salaatin kera.

Vinkki!

Voit myös paistaa Lindströmin pihvit uunissa pannun sijaan. Paistoaika 200 asteessa on noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 170 g
Energia 640 kJ / 153 kcal 1088 kJ / 259 kcal
Rasva 6.6 g 11.2 g
- josta tyydyttynyttä 3.2 g 5.4 g
Hiilihydraatit 7.9 g 13.5 g
- josta sokereita 2 g 3.4 g
Proteiini 15 g 25 g
Ravintokuitu 0.8 g 1.4 g
Suola 1.1 g 1.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle