Makkara-pekonipannukakut

Makkara-pekonipannukakut 1

Herkulliset Makkara-pekonipannukakut maistuvat loistavasti välipalana tai iltaherkkuna. Tämä on annos, jonka haluaa tuoda ruokapöytään kerta toisensa jälkeen, sillä se maistuu niin perheen pienemmille kuin myös aikuisempaan makuun. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

6

Ainekset

  • 2 dl vehnä- tai tattarijauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 ruukku oreganoa tai meiramia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 4 dl maitoa tai vichyä
  • 2 kananmunaa
  • 150 g Snellman Grillipekonia
Paistamiseen:
  • 50 g voita ja öljyä
Pinnalle:
  • 10 Snellman All natural Chipotle & Chorizo makkaraa
Kastike:
  • 2 syöntikypsää avokadoa muusattuna
  • 1 punainen chili silputtuna
  • 1 pieni sipuli
  • 1 limen mehu
  • 0.5 ruukkua ruohosipulia silputtuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä
All Natural Chipotle & Chorizo 1

Makkara-pekonipannukakut — Ohje

  1. Mittaa jauhot, suola, sokeri, silputut oreganon lehdet ja rucola kulhoon. Lisää neste hyvin sekoittaen. Lisää kananmunat ja silputtu grillipekoni joukkoon. Sekoita hyvin ja anna taikinan turvota vartti.
  2. Viipaloi makkarat. Sekoita avokadokastikkeen aineet.
  3. Paista taikinasta isoja tai pieniä pannukakkuja, ripottele makkaraviipaleet pannuun annostellun taikinan päälle ja käännä kun paistopinta on kauniin värinen.
  4. Tarjoa avokadokastikkeen kanssa.
Makkarat All Natural

”Nämä meidän All Natural -tuotteet on kokonaan lisäaineettomia. Ja vaikka se kuulostaakin yksinkertaiselta, niin aika monta vuotta me jouduttiin tekemään töitä, että saatiin näistä juuri niin hyviä kuin haluttiin. Ratkaisu oli lopulta laittaa enemmän lihaa ja kokeilla erilaisia mausteyhdistelmiä. Nyt on kuitenkin helppo todeta, että kyllä kannatti.”

Kim, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä