Makkara-pekonipannukakut

Makkara-pekonipannukakut 1

Herkulliset Makkara-pekonipannukakut maistuvat loistavasti välipalana tai iltaherkkuna. Tämä on annos, jonka haluaa tuoda ruokapöytään kerta toisensa jälkeen, sillä se maistuu niin perheen pienemmille kuin myös aikuisempaan makuun. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti!

6

Ainekset

  • 2 dl vehnä- tai tattarijauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 1 ruukku oreganoa tai meiramia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 4 dl maitoa tai vichyä
  • 2 kananmunaa
  • 150 g Snellman Kunnon Pekonia
Paistamiseen:
  • 50 g voita ja öljyä
Pinnalle:
  • 5 kpl Snellman All Natural Chorizo
Kastike:
  • 2 syöntikypsää avokadoa muusattuna
  • 1 punainen chili silputtuna
  • 1 pieni sipuli
  • 1 limen mehu
  • 0.5 ruukkua ruohosipulia silputtuna
  • 0.5 tl suolaa
  • 0.5 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 rkl oliiviöljyä

Makkara-pekonipannukakut — Ohje

  1. Mittaa jauhot, suola, sokeri, silputut oreganon lehdet ja rucola kulhoon. Lisää neste hyvin sekoittaen. Pilko ja paista pekoni kevyesti. Lisää kananmunat ja silputtu pekoni joukkoon. Sekoita hyvin ja anna taikinan turvota vartti.
  2. Viipaloi makkarat. Sekoita avokadokastikkeen aineet.
  3. Paista taikinasta isoja tai pieniä pannukakkuja, ripottele makkaraviipaleet pannuun annostellun taikinan päälle ja käännä kun paistopinta on kauniin värinen.
  4. Tarjoa avokadokastikkeen kanssa.
makkarat-all-natural-770×428

Kokonaan lisäaineettomat All Natural – tuotteet syntyivät usean vuoden tuotekehityksen tuloksena. Ratkaisu oli lopulta helppo: Laitetaan enemmän lihaa ja kokeillaan erilaisia mausteyhdistelmiä. Lopputulos on juuri niin hyvä kuin alun perin ajateltiin.

Arvioi

Jaa

Kommentit