Marinoidut leipäjuustokuutiot
4
10min työaika + 2h 10min kokonaisaika
Helppo
Marinoidut juustoleipäkuutiot sopivat hyvin liharuokien kylkeen. Parhaan lopputuloksen saa, kun laittaa juustoleipäkuutiot marinoitumaan ja edellisenä iltana. Testaa meillä Snellmanilla hyväksi havaittu resepti
Ainekset
Marinoidut leipäjuustokuutiot
- 300 g leipäjuustoa
- 5 rkl hunajaa
- 2 rkl balsamicoa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 0.5 kpl ruukkua sitruunamelissaa
Ohje
Leikkaa juusto kuutioksi.
Sekoita hunaja, balsamico ja oliviiöljy.
Silpo sitruunamelissa.
Sekoita kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa.
Tämän voit valmistaa jo iltaa aikaisemmin.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 100 g | |
---|---|---|
Energia | 1443 kJ / 346 kcal | 1443 kJ / 346 kcal |
Rasva | 22 g | 22 g |
- josta tyydyttynyttä | 10.9 g | 10.9 g |
Hiilihydraatit | 22.7 g | 22.7 g |
- josta sokereita | 22.7 g | 22.7 g |
Proteiini | 14 g | 14 g |
Ravintokuitu | 0 g | 0 g |
Suola | 0.5 g | 0.5 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.