
Maukas myskikurpitsa-possucurry
Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g30min (josta aktiivista 20min)
4
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g
- 600 g myskikurpitsaa
- 1 kpl sipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 kpl punaista chiliä
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 2.5 dl kookosmaitoa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi
- 3 dl riisiä
- 0.7 tl suolaa
Ohje
-
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
-
Valmistele kasvikset. Halkaise ja kuori myskikurpitsa, poista myös siemenet. Leikkaa kurpitsa kuutioiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.
-
Ruskista Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet tilkassa öljyä kuumalla pannulla noin 2–3 minuuttia. Lisää currytahna ja kuullota muutama minuutti.
-
Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää kookosmaito ja suola.
-
Anna porista kannen alla, miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia tai kunnes kurpitsapalat ovat pehmeitä.
-
Tarjoile keitetyn riisin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 531 kJ / 127 kcal | 2123 kJ / 507 kcal |
Rasva | 5.5 g | 22 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.4 g | 13.5 g |
Hiilihydraatit | 13.2 g | 52.8 g |
- josta sokereita | 1.5 g | 5.9 g |
Proteiini | 5 g | 22 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 6.2 g |
Suola | 1 g | 4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.