Maukas myskikurpitsa-possucurry
4
20min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
- 1 kpl Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet 300 g
- 600 g myskikurpitsaa
- 1 kpl sipulia
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 1 rkl raastettua tuoretta inkivääriä
- 1 kpl punaista chiliä
- 2 rkl punaista currytahnaa
- 2.5 dl kookosmaitoa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl öljyä paistamiseen
Lisäksi
- 3 dl riisiä
- 0.7 tl suolaa
Ohje
Keitä riisi pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Valmistele kasvikset. Halkaise ja kuori myskikurpitsa, poista myös siemenet. Leikkaa kurpitsa kuutioiksi. Hienonna sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.
Ruskista Snellman Maatiaispossun nopeat fileesuikaleet tilkassa öljyä kuumalla pannulla noin 2–3 minuuttia. Lisää currytahna ja kuullota muutama minuutti.
Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää kookosmaito ja suola.
Anna porista kannen alla, miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia tai kunnes kurpitsapalat ovat pehmeitä.
Tarjoile keitetyn riisin kera.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 400 g | |
---|---|---|
Energia | 531 kJ / 127 kcal | 2123 kJ / 507 kcal |
Rasva | 5.5 g | 22 g |
- josta tyydyttynyttä | 3.4 g | 13.5 g |
Hiilihydraatit | 13.2 g | 52.8 g |
- josta sokereita | 1.5 g | 5.9 g |
Proteiini | 5 g | 22 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 6.2 g |
Suola | 1 g | 4 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.