Meetvurstileipä

Meetvurstileipä 1

Vähemmän on enemmän – paitsi tässä tapauksessa. Meetvurstileivässä on runsaasti täytteitä, koska niin asian vain kuuluu olla. Viipaloi ja tarjoile annospaloina tai syö itse tosi isoon nälkään. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!

4 30 min

Ainekset

  • 12 viipaletta Pippurista meetvurstia
  • 12 viipaletta Kotimaista meetvurstia
  • 1 vuokaleipä tms.
  • 1 prk tuorejuustoa
  • 1 pkt valkohomejuustoa
  • 1 suolakurkkua
  • 1 tomaattia
  • 1 nippu Tammenlehtisalaattia

Meetvurstileipä — Ohje

  1. Halkaise leipä keskeltä, ei kuitenkaan ihan lopuun sakka. Voitele puoliskot tuotejuustolla. Asettele salaatinlehdet pojalle. Laita sitten tomaattiviipaleita ja suolakurkkua.
  2. Viipaloi valkohomejuustoa ja aseta viipaleet leivälle. Rullaa lopuksi leivän sisään meetvurstiviipaleet ja paina kansi kiinni.
  3. Voit leikata leivästä sopivan kokoisia tarjoilupaloja.
Snellman-Tuotekehittaja_Tore

“Meetvurstin valmistus täällä Pietarsaaressa aloitettiin jo 50-luvulla, joten kyllä tässä alkaa melkoisen pitkät perinteet olla. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista nautaa ja possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit