Meetvurstileipä
4
30min työaika + 30min kokonaisaika
Helppo
Vähemmän on enemmän – paitsi tässä tapauksessa. Meetvurstileivässä on runsaasti täytteitä, koska niin asian vain kuuluu olla. Viipaloi ja tarjoile annospaloina tai syö itse tosi isoon nälkään. Meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti, ole hyvä!
Ainekset
Meetvurstileipä
- 0.5 kpl Snellman Pippurinen meetvursti 120 g
- 0.5 kpl Snellman Kotimainen meetvursti 220 g
- 1 kpl vuokaleipää tai muuta vastaavaa
- 200 g maustettua tuorejuustoa
- 150 g valkohomejuustoa
- 1 kpl suolakurkkua
- 1 kpl tomaattia
- 1 kpl ruukkua tammenlehtisalaattia
Ohje
Halkaise leipä keskeltä, ei kuitenkaan ihan lopuun sakka. Voitele puoliskot tuotejuustolla. Asettele salaatinlehdet pojalle. Laita sitten tomaattiviipaleita ja suolakurkkua.
Viipaloi valkohomejuustoa ja aseta viipaleet leivälle.
Rullaa lopuksi leivän sisään meetvurstiviipaleet ja paina kansi kiinni.
Voit leikata leivästä sopivan kokoisia tarjoilupaloja.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 250 g | |
---|---|---|
Energia | 1065 kJ / 255 kcal | 2662 kJ / 639 kcal |
Rasva | 15.7 g | 39.3 g |
- josta tyydyttynyttä | 8.1 g | 20.3 g |
Hiilihydraatit | 16.3 g | 40.7 g |
- josta sokereita | 1.6 g | 4.1 g |
Proteiini | 11 g | 28 g |
Ravintokuitu | 1.7 g | 4.2 g |
Suola | 1.1 g | 2.7 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.