Meksikolainen hampurilainen

Meksikolainen hampurilainen 1

Mikään ei voita kunnon jauhelihasta valmistettua mehevää hampurilaista, jossa on paljon majoneesia – paitsi ehkä hampurilainen, jossa majoneesin korvaa tuulahduksen meksikolaista henkeä tuova guacamole sekä salsa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!

4

Ainekset

  • 4 hampurilaispihviä
  • 4 hampurilaissämpylää
  • 1 paprika (tai ½ vihreä ja ½ punainen)
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl öljyä
  • 4 rkl valmista salsakastiketta ja /tai guacamolea
  • suolaa & pippuria

Meksikolainen hampurilainen — Ohje

  1. Valmistele kasvikset: viipaloi paprika, sipulit ja hienonna valkosipulinkynnet
  2. Valmista hampurilaispihvit ohjeen mukaan ja kypsennä pihvien paistuessa samanaikaisesti kasvikset
  3. Kaada pannuun 1 - 2 rkl öljyä. Lisää kasvikset ja kypsennä sekoitellen, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla
  4. Paahda hampurilaissämpylät pannulla tai grillissä
  5. Kokoa hampurilainen: levitä sämpylälle salsakastiketta, lisää pihvi ja kasvisseosta. Nauti heti.
  6. Vinkki: tarjoa hampurilaisen seurana ranskalaisten sijaan nachoja!

Arvioi

Jaa

Kommentit