
Paistettu maksa pekonin ja kapriksen kera
4
Maksa pitää puolukoista. Puolukat pitävät maksasta. Niin yksinkertaista, niin hyvää.
Ainekset
- 600 g Snellmanin Naudan maksaa
- 1 ripaus suolaa
- 1 ripaus pippuria
- 2 rkl voita tai margariinia
- 4 rkl kapriksia
- 70 g pekonia
- 2 dl ruokakermaa
- 1 dl vettä
- 1 rkl lihafondia
- 1 rkl Maizena-suurustetta
Ohje
-
Puhdista kalvot maksasta. Leikkaa maksa sen jälkeen noin 1 cm paksuiksi viipaleiksi.
-
Suolaa ja pippuroi viipaleet. Paista viipaleet paistinpannulla ja ota pois levyltä. Pidä kuitenkin lämpimänä.
-
Leikkaa pekoni pienemmiksi paloiksi ja paista kapriksen kera pannulla. Kaada joukkoon kermaa, vettä ja lihafondia. Suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla.
-
Tarjoile maksa ja kastike perunamuusin ja puolukkasoseen kera.
Maksa pitää puolukoista. Puolukat pitävät maksasta. Niin yksinkertaista, niin hyvää.