Pekoni-juustonyhtöleipä
4
20min kokonaisaika
Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista.
Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.
Ainekset
Pekoni-juustonyhtöleipä
- 1 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl maalaisleipää
- 15 kpl juustoviipaletta
- 2 kpl timjamin vartta
Ohje
Leikkaa maalaisleipään ristiviillot. Täytä viillot pekoni- ja juustoviipaleilla.
Työnnä mukaan timjamin varsia makusi mukaan.
Kuumenna leipä uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut ja juusto sulanut.
Tarjoa pekoni-juustonyhtöleipä välittömästi.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 140 g | |
---|---|---|
Energia | 981 kJ / 234 kcal | 1374 kJ / 328 kcal |
Rasva | 9.6 g | 13.5 g |
- josta tyydyttynyttä | 2.8 g | 4 g |
Hiilihydraatit | 25.7 g | 36 g |
- josta sokereita | 0.6 g | 0.8 g |
Proteiini | 10 g | 14 g |
Ravintokuitu | 2.2 g | 3.1 g |
Suola | 0.7 g | 1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.