Siirry sisältöön
Pekoni-juustonyhtöleipä

Pekoni-juustonyhtöleipä

Kunnon pekoni 150 g

20min

4

Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista. Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.

Ainekset

Pekoni-juustonyhtöleipä

Ohje

  1. Leikkaa maalaisleipään ristiviillot. Täytä viillot pekoni- ja juustoviipaleilla.
  2. Työnnä mukaan timjamin varsia makusi mukaan.
  3. Kuumenna leipä uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut ja juusto sulanut.
  4. Tarjoa pekoni-juustonyhtöleipä välittömästi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 140 g
Energia 981 kJ / 234 kcal 1374 kJ / 328 kcal
Rasva 9.6 g 13.5 g
- josta tyydyttynyttä 2.8 g 4 g
Hiilihydraatit 25.7 g 36 g
- josta sokereita 0.6 g 0.8 g
Proteiini 10 g 14 g
Ravintokuitu 2.2 g 3.1 g
Suola 0.7 g 1 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista. Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle