Siirry sisältöön
Pekoni-juustonyhtöleipä

Pekoni-juustonyhtöleipä

Kunnon pekoni 150 g

4

20min kokonaisaika

Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista. Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.

Ainekset

Pekoni-juustonyhtöleipä

Ohje

Leikkaa maalaisleipään ristiviillot. Täytä viillot pekoni- ja juustoviipaleilla.

Työnnä mukaan timjamin varsia makusi mukaan.

Kuumenna leipä uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut ja juusto sulanut.

Tarjoa pekoni-juustonyhtöleipä välittömästi.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 140 g
Energia 981 kJ / 234 kcal 1374 kJ / 328 kcal
Rasva 9.6 g 13.5 g
- josta tyydyttynyttä 2.8 g 4 g
Hiilihydraatit 25.7 g 36 g
- josta sokereita 0.6 g 0.8 g
Proteiini 10 g 14 g
Ravintokuitu 2.2 g 3.1 g
Suola 0.6 g 0.9 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Iltapala Lämpimät leivät Pikkusuolaiset

maistoitko jo? 
kerro mitä tykkäsit facebookissa.

Tallenna

Ostoslistalle