Pekoni-juustonyhtöleipä
Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista.
Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.
Ainekset
-
- 1 pkt Kunnon pekonia
- maalaisleipä
- juustoviipaleita
- tinjamia
Tee näin
-
- Leikkaa maalaisleipään ristiviillot. Täytä viillot pekoni- ja juustoviipaleilla.
- Työnnä mukaan timjamin varsia makusi mukaan.
- Kuumenna leipä uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut ja juusto sulanut.
- Tarjoa pekoni-juustonyhtöleipä välittömästi.
“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”
Tore, tuotekehittäjä