Pekoni-juustonyhtöleipä

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pull apart bröd 1

Nyhtöleipä saa uutta makua pekonista.
Pekoni-juustonyhtöleipä on näyttävä ja helppo tarjottava, joka valmistuu varsin nopeasti. Nimensä mukaisesti leivästä voi vain nyhtäistä irti oman palasen. Tämä herkku sopii mainiosti rentoihin illanviettoihin.

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon pekonia
  • maalaisleipä
  • juustoviipaleita
  • tinjamia

Tee näin

  1. Leikkaa maalaisleipään ristiviillot. Täytä viillot pekoni- ja juustoviipaleilla.
  2. Työnnä mukaan timjamin varsia makusi mukaan.
  3. Kuumenna leipä uunissa 200 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut ja juusto sulanut.
  4. Tarjoa pekoni-juustonyhtöleipä välittömästi.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä