Pekonia ananaksen ja pähkinöiden kera

Bacon och vitmögelost

Suolaisen ja makean vastustamaton liitto syntyy tuoreesta ananaksesta, Kunnon pekonista ja pähkinöistä.

Ainekset

  • 1 pkt Kunnon pekonia
  • 1 tuore ananas
  • 1 pussi pähkinäsekoitus

Tee näin

  1. Kääri ananaslohkot pekoniviipaleisiin ja siirrä lohkot uunipellille.
  2. Ripottele pähkinäsekoitusta päälle ja paista uunissa 220 asteessa kunnes pekoni on rapsakoitunut.
  3. Huolehdi että pähkinät eivät pala.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä