Pekonin paistaminen

Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
Pekonin paistaminen

Pekonin paistaminen pannulla on varmasti se perinteisin tapa valmistaa herkullisen rapeaa pekonia. Ja mikä parasta, pekonin paistaminen on myös vallan yksinkertaista. Tarvitset vain hyvän paistinpannun ja kohta keittiössä leijaileekin jo viettelevä paistuvan pekonin tuoksu.

Ainekset

  • 1 pkt pekonia
Ylikypsä pekoni

Tee näin

  1. Pekonin paistaminen rapeaksi onnistuu helpoiten kuumalla pannulla ilman rasvaa.
  2. Paista pekoneita muutama minuutti ja käännä viipaleita välillä.

Vinkki!

Pekonin paistaminen pannulla on usein melko rasvaista puuhaa. Voit halutessasi poistaa ylimääräisen rasvan viipaleista nostamalla ne paistamisen jälkeen hetkeksi lautaselle, jolle on aseteltu pari viipaletta talouspaperia.

Pekonin paistaminen vedessä on myös mahdollista ja toiset ovatkin sitä mieltä, että juuri näin pekoni paistuu kaikkein mehevimmäksi. Kun pekoni on saanut väriä kuumalla pannulla, lisää hieman vettä ja paista keskilämmöllä kunnes vesi on haihtunut ja pekonit ovat kypsiä.

Katso myös, miten valmistuu pekoni uunissa.

pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä