Pekonisalaatti BLT
2
20min kokonaisaika
Helppo
Ainekset
Pekonisalaatti BLT
- 0.5 kpl Snellman Kunnon pekoni 150 g
- 1 kpl leipäviipaletta
- 150 g salaattisekoitusta
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl voita paistamiseen
Ohje
Viipaloi pekoni. Leikkaa leipä paloiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää nokare voita.
Ruskista leipä ja pekoni rapeiksi ja siirrä talouspaperin päälle valumaan siksi aikaa kun valmistat salaatin.
Huuhtele salaatinlehdet, viipaloi tomaatit ja asettele ne tarjoiluastiaan.
Lisää päällimmäiseksi pekoni ja leipä. Tarjoile pekonisalaatti suosikkikastikkeesi kanssa.
Vinkki!
Myös Cobb-salaatti on todella ruokaisa eli sitä kannattaa testata vaikka lounaaksi. Kunnon nälkään kannattaa kokeilla tuhteja pekonilla ja sulatejuustolla täytettyjä lehtipihvejä.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 170 g | |
---|---|---|
Energia | 565 kJ / 136 kcal | 960 kJ / 231 kcal |
Rasva | 10.2 g | 17.4 g |
- josta tyydyttynyttä | 4.4 g | 7.5 g |
Hiilihydraatit | 5.7 g | 9.7 g |
- josta sokereita | 1.4 g | 2.4 g |
Proteiini | 5 g | 9 g |
Ravintokuitu | 1.6 g | 2.8 g |
Suola | 0.7 g | 1.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.