Pekonisalaatti BLT

Pekonisalaatti BLT

Idea tähän salaattiin syntyi maailman tunnetuimmista voileivistä eli BLT leivistä. Lyhennys tulee sanoista bacon, lettuce ja tomato eli pekoni, lehtisalaatti ja tomaatti ja juuri näistä aineksista tämä salaatti koostuukin! Lisukkeita voi kukin toki lisätä omien mieltymystensä mukaan. Snellmanin monikäyttöinen ylikypsä pekoni on valmista syötäväksi sellaisenaan, joten voit kokeilla valmistaa salaatin myös paistamatta pekonia.

2

Ainekset

  • 6 siivua Ylikypsä pekoni
  • 1 leipäviipale
  • salaattia
  • kirsikkatomaatteja
  • voita paistamiseen
Ylikypsä pekoni

Pekonisalaatti BLT — Ohje

  1. Viipaloi pekoni. Leikkaa leipä paloiksi. Kuumenna paistinpannu ja lisää nokare voita. Ruskista leipä ja pekoni rapeiksi ja siirrä talouspaperin päälle valumaan siksi aikaa kun valmistat salaatin.
  2. Huuhtele salaatinlehdet, viipaloi tomaatit ja asettele ne tarjoiluastiaan. Lisää päällimmäiseksi pekoni ja leipä. Tarjoile suosikkikastikkeesi kanssa.
pekoni

“Pekoni on yksi tykätyimmistä lihatuotteista ja niinpä me haluttiin tehdä omamme mahdollisimman hyvin. Meidän pekoni on aidosti suomalaista. Suomalaisen lihan lisäksi se nimittäin myös valmistetaan Suomessa.”

Tore, tuotekehittäjä

Arvioi

Jaa

Kommentit