Siirry sisältöön
Chorizoa, peruna-omenamuusia ja glaseerattuja porkkanoita

Chorizoa, peruna-omenamuusia ja glaseerattuja porkkanoita

All Natural Chorizo grillimakkara 230 g

1h

2

Helppo

Tämä Dremer Achiever -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Ainekset

Chorizoa, peruna-omenamuussia ja lasitettuja porkkanoita
Peruna-omenamuusi
  • 140 g perunaa
  • 140 g omenaa
  • 1 kpl vettä keittämiseen
Glaseerattuja porkkanoita
  • 2 kpl porkkanaa
  • 0.5 rkl voita
  • 0.5 rkl hunajaa
  • 0.25 dl vettä
  • 1 kpl ripaus suolaa
  • 1 kpl ripaus mustapippuria
Puolukkaseos
  • 0.5 dl puolukoita
  • 1 rkl vettä
  • 2 rkl sokeria
  • 1 kpl ripaus vaniljaa
Rapea lehtikaali
  • 1 kpl lehtikaalia
  • 1 rkl öljyä
  • 0.5 tl suolaa

Ohje

Peruna-omenamuusi
  1. Kuori perunat ja pilko ne

  2. Pese ja pilko omenat

  3. Keitä perunoita ja omenia 20 minuuttia, minkä jälkeen soseuta ne.

Glaseerattuja porkkanoita
  1. Kuori porkkanat pieniksi kuutioiksi

  2. Kumenna vesi, voi hunaja ja mausteet paistinpannussa

  3. Lisää porkkanat ja keitä niitä 5 minuuttia matalassa lämpötilassa. Lisää lämpöä ja anna kiehua seuraavat 5 minuuttia vielä niin, että ne karamelisoituu.

Paistetut makkarat

Halkaise makkarat kahtia

  1. Paista makkarat noin 5 minuuttia pannulla, aina välillä kääntäen niitä.
Puolukkaseos

Laita kaikki ainekset pieneen mikroaaltouunikestävään kulhoon

  1. Laita ne 1-2 minuutiksi mikroon.
Rapea lehtikaali
  1. Huuhtele lehtikaali ja kuivaa ne papreilla

  2. Laita ne kulhoon ja lisää oliiviöljyä ja suolaa päälle.

  3. Sekoita

  4. Aseta maustettu ja öljytty lehtikaali leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Paista ne 200 C uunissa noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat rapeat

  5. Ripottele lehtikaalipaloja/muruja valmiin annoksen päälle.

Ravintosisältö

/ 100g / Annos 400 g
Energia 633 kJ / 152 kcal 2531 kJ / 608 kcal
Rasva 10.4 g 41.4 g
- josta tyydyttynyttä 3.5 g 13.8 g
Hiilihydraatit 9.7 g 38.9 g
- josta sokereita 7.3 g 29.3 g
Proteiini 5 g 20 g
Ravintokuitu 1.6 g 6.2 g
Suola 1.2 g 4.6 g

Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.

Tämä Dremer Achiever -blogin resepti oli mukana “All Natural -makumatka” -kilpailussa, jossa haastoimme suomalaisia ruokabloggaajia kehittämään oman reseptinsä lisäaineettomista All Natural -makkaroistamme.

Kommentoi, vinkkaa tai kysy

* Pakolliset kentät

Tallenna

Ostoslistalle