Porkkanatagliatelle
4
20min työaika + 20min kokonaisaika
Helppo
Porkkanatagliatella sopii hyvin useimpien ruokien lisukkeeksi, sillä ne tuovat annokseen mukaan sopivassa suhteessa raikkautta ja makeutta. Porkkanatagliatellaa kannattaa testata esimerkiksi liharuokien rinnalla tai sitä voi halutessaan lisätä esimerkiksi pastaruoan sekaan.
Ainekset
Porkkanatagliatelle
- 6 kpl porkkanaa
- 1 rkl öljyä
- 1 tl hunajaa
- 1 rkl silputtua tuoretta persiljaa
- 1 kpl valkosipulin kynttä murskattuna
Ohje
Leikkaa hyvin pestyt (ja kuoritut) porkkanat kuorimaveitsellä pitkiksi kapeiksi lastuiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja pehmitä lastuja miedolla lämmöllä sekoitellen 3–4 minuuttia.
Mausta hunajalla, persiljasilpulla ja valkosipulilla. Tarjoa grillatun lihan kanssa.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 100 g | |
---|---|---|
Energia | 284 kJ / 68 kcal | 284 kJ / 68 kcal |
Rasva | 3.7 g | 3.7 g |
- josta tyydyttynyttä | 0.2 g | 0.2 g |
Hiilihydraatit | 6.8 g | 6.8 g |
- josta sokereita | 6.5 g | 6.5 g |
Proteiini | 1 g | 1 g |
Ravintokuitu | 2.5 g | 2.5 g |
Suola | 0.1 g | 0.1 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.