Porkkanatagliatelle

Porkkanatagliatelle Snellman

Porkkanatagliatella sopii hyvin useimpien ruokien lisukkeeksi, sillä ne tuovat annokseen mukaan sopivassa suhteessa raikkautta ja makeutta. Porkkanatagliatellaa kannattaa testata esimerkiksi liharuokien rinnalla tai sitä voi halutessaan lisätä esimerkiksi pastaruoan sekaan.

4

Ainekset

  • 6 pitkää porkkanaa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 rkl persiljaa silputtuna
  • 1 valkosipulin kynsi murskattuna

Porkkanatagliatelle — Ohje

  1. Leikkaa hyvin pestyt (ja kuoritut) porkkanat kuorimaveitsellä pitkiksi kapeiksi lastuiksi.
  2. Kuumenna öljy pannussa ja pehmitä lastuja miedolla lämmöllä sekoitellen 3–4 minuuttia.
  3. Mausta hunajalla, persiljasilpulla ja valkosipulilla. Tarjoa grillatun lihan kanssa.

Arvioi

Jaa

Kommentit

Muita reseptejä