Pulled pork- kastike
30min
12
Helppo
Punainen pulled pork kastike sopii pulled porkin lisäksi myös muiden liharuokien lisukkeeksi. Kokeile kastiketta esimerkiksi grillatun lihan parina!
Kastike on helppo tehdä ja säilyy jääkaapissa noin kolme viikkoa. Ota kokeiluun meillä Snellmanilla hyväksi todettu resepti!
Ainekset
Pulled Pork-kastike
- 2 kpl kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
- 1.5 dl vettä
- 2 kpl punaista paprikaa
- 1 kpl punasipulia
- 3 kpl punaista chiliä
- 6 kpl valkosipulinkynttä
- 1 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria jauhettu
- 3 tl oreganoa
- 0.5 dl etikkaa
- 500 g hillosokeria
Ohje
Pilko tomaatit, paprikat, sipuli, chilit ja valkosipulit pieniksi kuutioiksi
Laita kaikki muut ainekset paitsi etikka ja hillosokeri kattilaan. Anna porista kasaan noin 20 minuuttia
Lisää hillosokeri ja keitä sokerin ohjeen mukaan
Lisää lopuksi etikka. Anna jäähtyä ja purkita.
Ravintosisältö
/ 100g | / Annos 140 g | |
---|---|---|
Energia | 600 kJ / 141 kcal | 840 kJ / 198 kcal |
Rasva | 0.1 g | 0.1 g |
- josta tyydyttynyttä | 0 g | 0 g |
Hiilihydraatit | 34 g | 47.6 g |
- josta sokereita | 33.7 g | 47.2 g |
Proteiini | 1 g | 1 g |
Ravintokuitu | 0.6 g | 0.8 g |
Suola | 0.4 g | 0.6 g |
Ravintosisältötiedot ovat suuntaa antavia. Tarkista tuotteiden sopivuus erityisruokavalioihin pakkauksista. Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli.